Desaparició autobús H8, 20, 45 i 47

Desaparició línies autobús H8, 20, 45 i 47

Desaparició línies autobús H8, 20, 45 i 47Aquesta entrada és per informar-vos que l’Ajuntament de Barcelona i TMB tenen previst fer desaparèixer les línies d’autobús H8, 20, 45 i 47 en el carrer Sant Antoni Maria Claret, en el tram del barri de Camp d’en Grassot, a partir de Setembre de 2017. Això afectarà a les mobilitat de les persones que requereixen aquests autobusos, per motius de feina, per arribar/tornar a/d’escoles, CAP o altres.

El proper dijous dia 2 de març de 18:30 h a 20:30 h, a la Biblioteca Jaume Fuster de Plaça Lesseps, hi ha una sessió informativa i de debat sobre la nova xarxa de bus a Gràcia. És important la vostra participació activa per poder clarificar dubtes i fer les preguntes i reclamacions oportunes; sinó, s’aplica la política de qui calla, atorga.

En la imatge adjunta, veureu l’afectació de les línies H8, 20, 45 i 47, que són les següents:

– H8 i 45 (o equivalents): els faran baixar per carrer Lepant fins al carrer Còrsega i d’allí circularan en direcció Llobregat.
– 20 i 47 (o equivalents): els faran baixar per carrer Dos de Maig fins al carrer Mallorca i d’allí circularan en direcció Llobregat.

En direcció Besós, i pel carrer Indústria, continuarien passant el H8 i el 45 (o equivalents), però desapareixen el 20 i el 47 (o equivalents).

Per tant, desapareixen les parades de bus que hi ha al carrer Sant Antoni Maria Claret, entre carrer Lepant i Passeig de Sant Joan, i les que hi ha al Passeig de Sant Joan, pels autobusos H8, 20, 45 i 47 (o equivalents).

Aquests canvis són independents de que es faci o no una Superilla a Camp d’en Grassot. Per tant, si alguna associació, AMPA, comunitat de veïns, col·lectiu, entitat o persona a nivell individual, se sent perjudicada per aquests canvis, no dubteu d’anar a la sessió del dia 2 de març, expressar la vostra opinió i fer la reclamació oportuna.