El regidor de districte indica que “no està previst cap canvi en la xarxa de busos actual”

Regidor districte de Gràcia Sr. Eloi Badia
El regidor del districte de Gràcia, Sr. Eloi Badia, en la seva intervenció d’avui al plenari.

En el transcurs del plenari del districte de Gràcia d’aquesta tarda-vespre, i responent a preguntes d’alguns partits municipals sobre la desaparició dels autobusos H8, 20, 45 i 47 que circulen pel carrer Sant Antoni Maria Claret en el seu tram de Camp d’en Grassot, el regidor del districte, Sr. Eloi Badia, indica que “no està previst cap canvi en la xarxa de busos actual“, que “ens hem adelantat a la reunió que hi ha demà” (la que està convocada a la Biblioteca Jaume Fuster), reconeix que “a la pàgina web de mobilitat es poden consultar els diferents estudis“, però que “avui en dia no hi ha cap canvi proposat pel que fa a la xarxa ortogonal en l’àmbit del Camp d’en Grassot“. Acaba dient “per tant no sé si podem estar tranquils, però segurament ja ho haguéssim hagut d’estar, o potser ens haguéssim hagut d’esperar a demà tenir tota la informació per tal de fer les valoracions al respecte“.

Donat que no ha contestat directament amb un o un no a les preguntes sobre si desapareixien o no els autobusos indicats, i que la seva resposta no ha estat contundent en aquest sentit, se’ns fa difícil interpretar la resposta i més quan indica “per tant no sé si podem estar tranquils“. De la seva declaració es desprèn que els plànols on apareix la xarxa futura amb els nous recorreguts no són propostes, sinó que són estudis, i que ens hem precipitat en la nostra reclamació. Bé, en tot cas, ens haurem d’esperar a la reunió de demà dijous 2 de març per saber més sobre el tema i “per tal de fer les valoracions al respecte“, perquè en el nostre bon entendre la seva declaració no ha clarificat la incògnita. Al contrari, ens ha generat confusió. Estem delitosos, com a plataforma, a que demà haguem de rectificar, celebrar i confirmar el que entenem que el Sr. Regidor volia expressar: que no hi haurà canvis i els autobusos H8, 20, 45 i 47 continuaran amb el seu recorregut actual.

Es pot accedir al contingut d’aquesta declaració en el plenari en aquest enllaç a l’enregistrament del plenari, des del moment 1h03’48” fins a 1h04’15”. I que cadascú jutgi i interpreti el que sàviament consideri més adequat.