Entrevista a Betevé (BTV)

Entrevista a BTV 13-feb-2107Seguiu aquí l’extracte de l’entrevista feta als portantveus de la plataforma sobre la superilla de Camp d’en Grassot i Gràcia Nova i que han emès avui al Notícies Vespre de BTV (Betevé).

http://beteve.cat/inquietud-per-la-futura-superilla-del-camp-den-grassot-i-gracia-nova

El resum de la notícia en format redactat el reproduïm a continuació:

Inquietud per la futura superilla del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova

La plataforma Afectats Superilla Camp d’en Grassot i Gràcia Nova demana que els veïns puguin participar en el projecte

Els carrers de Sardenya, Còrsega i Bailèn i la travessera de Gràcia delimitaran la futura superilla del Camp d’en Grassot. L’anunci d’aquest projecte ha provocat opinions contràries al barri. Alguns veïns i entitats han constituït la plataforma Afectats Superilla Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, ja que, tot i que creuen que aquesta pot ser una bona solució per a algunes zones de la ciutat, no pensen que ho sigui per al barri.

Veïns a títol individual, l’Associació de Veïns del Camp d’en Grassot, l’Associació de Veïns i Comerciants de la Plaça Joanic, Pi i Margall i Rodalies, l’Associació de comerciants Nova Travessera i l’Associació Comerç i Serveis Claret configuren la plataforma Afectats Superilla Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. Han decidit agrupar-se per demanar que el projecte de la futura superilla d’aquesta zona es treballi amb la participació del veïnat i les entitats del Camp d’en Grassot. La implantació de la primera superilla del Poblenou els ha generat dubtes de mobilitat, a més creuen que al barri no hi ha un problema de massificació de trànsit. Per això, tot i pensar que aquest concepte urbanístic es pot adaptar a moltes zones de Barcelona, no creuen que al Camp d’en Grassot i Gràcia Nova sigui necessari.

Des de l’Ajuntament asseguren que quan s’hagi d’implantar la superilla es farà amb el consens absolut de veïns, comerciants i comunitat educativa, tot i això el projecte encara no té dates. La plataforma veïnal vetllarà perquè el procés participatiu sigui una realitat.