Plataforma #AfectatsSuperilla satisfeta amb el compromís adquirit per l’alcaldessa Ada Colau

Trobada amb alcaldessa a Camp d'en GrassotPlataforma #AfectatsSuperilla ha assistit aquest divendres 3 de febrer, a la tarda-vespre, a la trobada amb l’alcaldessa que s’ha fet al barri de Camp d’en Grassot. Interpel·lada per un veí sobre el tema superilla de Camp d’en Grassot, l’alcaldessa ha contestat el següent:

1. La prioritat d’aquest any és el mercat de l’Abaceria.
2. La Superilla no s’ha de fer de forma precipitada i ha d’obtenir el consens de tothom. I si s’ha d’anar més lent, es va més lent.

Des de Plataforma #AfectatsSuperilla, aplaudim aquesta manifestació de l’alcaldessa i estem molt satisfets que finalment es tingui el compromís de no fer cap acció de forma precipitada i de cercar el consens previ de tots els veïns, veïnes i entitats veïnals i de comerciants. D’aquesta manera el projecte recollirà totes les sensibilitats i circumstàncies de les persones que hi viuen i treballen a Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. En aquest sentit, tots els veïns, veïnes i entitats adherides a la plataforma col·laborarem de forma activa en el projecte i, al mateix temps, estarem atents a que es compleixi el compromís adquirit públicament per l’alcaldessa.

#AfectatsSuperilla