Reunió amb el regidor president del districte

Divendres 17 de març a la tarda, els portantveus de la Plataforma Afectats Superilla del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, Sr. Josep Serra i Sr. Jordi Morillas, es van reunir amb el Regidor President del Districte de Gràcia, Sr. Gerard Ardanuy, i amb l’assessor del President, Sr. Eugeni Rodoreda.

La convocatòria de reunió va ser iniciativa del Sr. Ardanuy, pel seu interès com a regidor president de conèixer de primera ma els motius que han conduit a crear la Plataforma Afectats Superilla i els arguments de la mateixa.

Com a plataforma estem agraïts per l’interès mostrat pel regidor president del districte envers la plataforma i la nostra posició al respecte del projecte de la superilla i, com hem expressant altres vegades, estem a la disposició dels diferents representants del districte, tant de l’equip de govern com de consellers i conselleres d’altres partits, per mantenir les reunions que siguin necessàries per intercanviar opinions i informacions i per dialogar i debatre sobre els pro i els contres del projecte de la superilla.